Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Най-новото:

latest

Балнеохотел Свети Спас - Петзвезден хотел във Велинград

Вашата уникална спа дестинация сред природата! Уникалният балнеохотел Свети Спас 5* Велинград е разположен в едноименната местност в долинат...

Вашата уникална спа дестинация сред природата!

Уникалният балнеохотел Свети Спас 5* Велинград е разположен в едноименната местност в долината на река Чепинска, сред хълмове със зелени борови дървета, обширни кадифени поляни, кристално синьо небе и южнородопско слънце. Легендарните планини на Орфей! Кътче от земята, благословено с лечителска дарба, позната от древността. Тук са се намирали римска и турска баня. В близост до хотела се намира най-големият минерален извор в града - Радонова баня и едно от чудесата на българската природа - карстовият извор Клептуза, най-големият карстов извор на Балканите. 

Балнеохотел Свети Спас -  Велинград е международно утвърден планински комплекс, напълно обезпечен с минерална вода, с разнообразни дейности за всички възрасти, предлагащ традиционни методики и най-новите постижения в областта на здравеопазването. Екипът от опитни специалисти ще направи всичко възможно, за да направи вашето бизнес или семейно пътуване приятно и запомнящо се!



Ако търсите хотел, от който да останете с добри впечатления, да бъдете настанени бързо, да бъдете обгрижени, да се почувствате на истинска и приятна почивка, и вие, и Вашите деца, то тогава това е точното място за Вас.

Очакват Ви госто и приятно посрещане, бързо настаняване, добре почистени и поддържани съоръжения, въобще само приятни мигове!



Храната е вкусна, приготвена от пресни продукти, а детския кът за децата е голям и предлага разнообразни атракции!

No comments